Renblåsning för aspirerande system

RBC-SOLO - Den nya generationens renblåsning

En innovativ formfaktor

Renblåsningssystemet som ger utrymme för annat. Med sin smala kompakta design samt med funktionalitet som är skalbar efter behov. Lämnar RBC-SOLO utrymme både på väggen och i budgeten.

Egenskaper

Smal formfaktor

Den smala designen gör att SOLO smälter in i de flesta miljöer och passar in perfekt  i anslutning till de flesta   aspirerande detektorer på marknaden.

Automatisk / Manuell renblåsning

Välj automatisk renblåsning ett antal gånger per dygn eller renblås manuellt med en knapptryckning.

Expanderbar

RBC-SOLO kan när som helst expanderas till   RBC-DUO. Enheterna skruvas ihop och styrkorten kopplas ihop som master/slav. Så enkelt får du ett tvårörssystem. 

Kostnadseffektiv

RBC-SOLO är den mest kostnadseffektiva lösningen på marknaden. Vi skalade bort det onödiga och fokuserat på det som behövs bra renblåsning.

IOT - Uppkopplad mot nätet

Snart släpper vi en wifi-modul som gör RBC-SOLO smart. Via en app på telefonen kan du starta enheten manuellt. Via att program på din PC kan du fjärrstyra, göra inställningar och läsa fel-koder på distans för alla dina RBC-SOLO var de än befinner sig på jorden.

Nikola

Nikola is a mockup of Telsa Model Y website.

All content is a property of Tesla, Inc. This website was recreated in Blocs for Mac to showcase capabilities of this web design app. If you are a member of Blocs Templates, you can download the files, but only for educational purposes.

Recreated by Eldar Gezalov